ponedeljek, 25. marec 2013

A veš un moment...

Tole je samo od zadnjih deset dni, in samo tisto kar sem si zapomnila.
...ko ugotoviš, da tvoje malo dete pere tvoj služben mobi, ker češ da je umazan!?  In imaš srečo,  da je samo oldskul nokia in spet dela.
...ko vzameš dopust narediš obveznosti, se po snežnem metežu odpraviš na zapravljanje. Pred trgovino ugotoviš, da si brez plačilnih kartic (ne svojih, kaj šele moževih) in samo 10€ v denarnici?
...ko se zjutraj zbudiš in ugotoviš, da je detetu pod kolenom zrasla ena velika bula? Kako zaboga ji je ratal pr 6 letih dobit vodo v koleno?!
...ko si prepričan, da imaš doma jajca. Začneš mešat sestavine za pecivo in potem ugotoviš, da je nekdo (med katerimi si seveda bila tudi ti) pojedel jajca včeraj za večerjo?
...ko opereš smučarske hlače, rokavice in drugo debelo opremo (ker je pomlad in tega otroci res ne bodo rabili) in potem drugi dan (danes) zapade 10cm snega?! 
...ko parkiraš v prvem nadstropju in potem mrzlično iščeš avto na enaki poziciji v drugem nadstropji? In že razmišljaš da so ti ga spajsnl, potem se pa spomneš da si se eno nadstopje peljala z dvigalom...fuf that one was close.
...ko že pet večerov zapored ugotoviš, da si  tale del knjige že včeraj zvečer prebrala...in zraven seveda zaspala.

L.I.F.E.G.O.E.S.O.N.
What you don't have now will come back again,
You've got heart and you go in your own way

Ni komentarjev:

Objavite komentar