ponedeljek, 30. januar 2012

Kaj narediš ko

Ko mi manjka splošne vneme, inspiracije, elana. Ko se ti zdi, da ti manjka drame...and obviously you are NOT a drama queen? Ko veš, da nekaj moraš spremeniti, a ne veš kaj? Ko ti je vseeno za nekaj, kar je drugim zelo drago? Ko nekomu v svoji glavi večkrat rečeš...common get a life!  Ko je tvoj meaning of life pač nekje drugje... nekaj drugega? Ko veš, da moraš jutri vstati ob 5h in se za to sploh ne vznemirjaš?  Ko ugotoviš, da je pač tvoje glavno mašilo? Ko ugotoviš, da imaš tako polprofesionalno hibo, da si še na svojem lastnem blogu vejice kvazi pravilno postavljaš...and you really hate this!  Ko bi najrajš nagačla vse tiste siolovce...server is temporiarily down...matr vola! Jezna sem!  
Ko ti je letošnji Bobu Bob res všeč (čeprav se nekateri deli med sabo pač ne skladajo...ali pač? Delo ne pomeni samo služba...pomeni tudi časopisno hišo...pomeni tudi to da pač nekaj delaš...kar je zelo relativen pojem). 
Ko se zvečer pelješ po praznih ljubljanskih ulicah, in  iz radia zaslišiš
in za tisti dan najdeš tri minute čiste nirvane...the meaning of life...ki te pripelje do tega, da se pomirjena pripeljem do doma, stuširam zlezem pod kouter in si mislim: ne boste me!

Ni komentarjev:

Objavite komentar